^Zpět na začátek
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Úvod play-off se našim vydařil

První zápas vyřazovací části soutěže mezi našimi hokejisty a hráči Vítochova byl zahájen v neděli 29. ledna po 20. hodině. Týmy byly početně vyrovnané, takže se dal očekávat napínavý duel. Zápas začal v ostrém tempu, útoky se střídaly na obou stranách. Úvodní gól se podařilo vstřelit soupeřům, ale do konce první třetiny se našim podařilo vyrovnat.
V dalším průběhu zápasu měli naši hokejisté na svých hokejkách více štěstí a podařilo se jim postupně zvyšovat gólový náskok. Nervozita postupně narůstala a tvrdých zákroků začalo přibývat. Ani trestné lavice nebývaly dlouho opuštěné, i když ne všechny nesportovní zákroky byly opět ze strany rozhodčích správně ohodnoceny. Ve druhé části hry jsme byli svědky i hry 5 na 3, kterou si soupeř mohl také vyzkoušet 3 minuty před koncem zápasu. Bylo nařízeno i trestné střílení proti naší brance, ale Honza Šťastný soupeřovu kličku vystihl a puk za svá záda nepustil. Za naše barvy byli úspěšnými střelci: Roušar Roman, Hejtmánek Josef, Mrkos Martin, Lorenc Lukáš a Bednář Lukáš.

Vítězství 5 : 2 dává našim pomyslnou psychickou výhodu před druhým zápasem, který se uskuteční v sobotu 4. února 2017 v 11 hodin. Přijďte naše hokejisty podpořit. Věříme, že se nudit nebudete...

Copyright © 2013. Obec Strachujov Rights Reserved.


Facebook twitter skype