^Zpět na začátek
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Odveta v souboji o finále

V neděli 26. února v 18:15 se náš hokejový "manšaft" podruhé utkal s Písečným. Fanoušci obou týmù dorazili opět v hojném počtu a zaplnili tribuny do posledního místečka.
V první třetině se nikomu z hokejistù nepodařilo dostat puk do soupeřovi branky, i když gólové příležitosti byly na obou stranách. Ve druhé třetině se zadařilo našim hokejistům otevřít skóre zápasu.
V poslední třetině však Písečné srovnalo na 1:1. Strachujovský tým se ale nedal a podruhé se dostal do vedení. Soupeři se nechtěli jen tak smířit s daným stavem a dokázali znovu srovnat na 2:2. Čtyři minuty před koncem zápasu naši hokejisté poslali puk do branky soupeře potřetí. V poslední minutě zápasu se hokejisté Písečného snažili zachránit tím, že hráli v šesti bez brankáře. Aby to měli snazší, tak naše mužstvo hrálo navíc v oslabení. Naši obránci podporováni burácejícími tribunami veškeré pokusy protihráčù odrazili a se štěstím udrželi jednogólový náskok až do konce. Skórujícími byli: Bednář Lukáš, Hejtmánek Josef a Měšťan Václav.
Byl to opět velmi napínavý hokej se zaslouženým výsledkem. Za stavu 1 : 1 na zápasy se těšíme na třetí nedělní duel s hokejisty z Písečného. Přijďte podpořit naše reprezentanty. Za svoje výkony si zaslouží i Vaši pozornost.

Copyright © 2013. Obec Strachujov Rights Reserved.


Facebook twitter skype